a

Special reports

Raport mbi gjendjen e personave “juridikisht të padukshëm” në Republikën e Serbisë

Attachments:
Download this file (Raport mbi gjendjen e personave “juridikisht të padukshëm” në Republikën e Serbi)Raport

RAPORTI I MBROJTËSIT TË QYTETARËVE DHE PANELI I KËSHILLËTARËVE TË RINJ MBROJTJA E FËMIJËVE NGA DHUNA NËPËR SHKOLLA

Attachments:
Download this file (RAPORTI I MBROJTËSIT TË QYTETARËVE DHE PANELI I KËSHILLËTARËVE TË RINJ 1.doc)RAPORTI

REALIZIMI I TË DREJTËS SË PAKICAVE KOMBËTARE NË PËRDORIM ZYRTAR TË GJUHËS DHE SHKRIMIT NË REPUBLIKËN E SERBISË

Attachments:
Download this file (REALIZIMI I TË DREJTËS SË PAKICAVE KOMBËTARE NË PËRDORIM ZYRTAR TË GJUHËS 1.doc)REALIZIMI