a

 

MBROJTËSI I QYTETARËVE
 

Orari i punës: 8:30 - 16:30, e hënë - e premte
Pranimi i palëve: Rruga Deligradska nr. 16, Beograd
Çdo ditë pune prej orës 9:00 deri 16:00.

Selia: Deligradska nr.16
11000 Beograd

Tel: 011/ 2068 100

Faks: 011/ 2068 182

telefoni mobil kujdestar : 064/ 876 85 05 (ditëve të punës prej orës 17,00 – 22,00 dhe ditëve të vikendit prej ores 08,00 – 20,00)

e-maili:  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.


ZYRAT LOKALE NË: BUJANOC, PRESHEVË DHE MEDVEGJË


 

Bujanoc
Sheshi Karagjorgje pn,
17520 Bujanoc
017/653-047
orari i punës : e hënë dhe e martë - 08:30-16:30


 

Preshevë
Ndërtesa e trupit koordinues
Rr.Sava Kovaçeviq 12,
17523 Preshevë
017/669-103
orari i punës:e mërkurë dhe e enjte - 08:30-16:30


 

Medvegjë
Qendra Kulturore
Rr. e Jabllanicës 63,
16420 Medvegjë
016/892-109
orari i punës: e premte - 08:30-16:30


PROMOVIMI I TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE TË PAKICAVE PËRMES KONTAKTEVE INTENZIVE TË MBROJTËSIT TË QYTETARËVE ME QYTETARË


 

Novi Pazar
Biblioteka popullore ”Dositej Obradović”
Parku i qytetit pn.,
36300 Novi Pazar
020/331 010, 331 011
web: www.biblioteka-np.org.rs
orari i punës: e hënë - e martë - 09:00-11:00


 

Prijepolje
Biblioteka amë “Vuk Karadžić”
Brigadat e sanxhakut nr.2,
31300 Prijepole
033/712-960
web: www.biblioteka-prijepolje.com
orari i punës: e martë – e enjte - 13:00-15:00


 

Užice
Biblioteka popullore
Sheshi i partizanëve nr. 12,
31000 Uzhice
031/514-578
web: www.biblioteka-uzice.rs
orari i punës: e martë – e enjte - 11:00-13:00


    

 

Bor
Biblioteka popullore
Moša Pijade nr. 19,
19210 Bor
030/458-120, 423 592
web: www.biblioteka-bor.org.rs
orari i punës: e hënë – e martë - 13:00-15:00


    

 

Dimitrovgrad
Biblioteka popullore “Detko Petrov”
Sutjeska  nr. 14,
18320 Dimitrovgrad
010/360-042
web: www.nbdimitrovgrad.rs
orari i punës:e mërkurë – e premte - 09:00-11:00


 

Leskovc
Biblioteka popullore ”Radoje Domanović”
Bulevari i Çlirimit 61,
16 000 Leskovc
016/ 233 890, 233 891
web: www.nbleskovac.org.rs
orari i punës: e hënë – e mërkurë - 11:00-13:00


    

 

Sombor
Biblioteka ”Karlo Bijelicki”
Mbreti Petër I 11,
25 000 Sombor
025/431 011
web: www.biblioso.org.rs
orari i punës: e hënë – e mërkurë  09:00-11:00


 

Vršac
Biblioteka e qytetit
Sheshi i Svetisavës 2,
26300 Vrshac
013/832 955
web: www.bibliotekavrsac.org.rs
orari i punës: e martë – e enjte 13:00-15:00


    

 

Pozharevc
Biblioteka "Ilia М. Petrović"
Rr. e Drinës 2,
12000 Pozharevc
012/221 957
web: www.bibliotekapozarevac.org
orari i punës: e martë – e enjte  11:00-13:00


 

Valjevo
Biblioteka "Ljubomir Nenadović"
Vojvoda Mishić 35,
14000 Valjevo
014/291 121
web: www.maticnabiblioteka-va.org.rs
orari i punës: e martë -e mërkurë 13:00-15:00


 

 

Jagodinë
Biblioteka "Radislav Nikčević"
Princeza Milica 2-4,
35000 Jagodinë
035/221 817
web: http://jabooka.org.rs
orari i punës: e martë – e enjte  09:00-11:00


 

Zaječar
Biblioteka "Svetozar Marković"
Rr. e Kumanovës  2,
19000 Zajeçar
019/442 111
web: www.bibliotekazajecar.rs
orari i punës: e premte  09:00-13:00


    

 

Čačak
Biblioteka "Vladislav Petković Dis"
Princi Jovan 6,
32000 Čačak
032/222 098
web: www.cacak-dis.rs
orari i punës: e hënë – e enjte 13:00-15:00


 

Bačka Palanka
Biblioteka "Veljko Petrović"
Sheshi i Vëllazërim Bashkimit 32,
21400 Bačka Palanka
021/6049-904
021/6040 292
orari i punës: e hënë - mërkurë 11:00-13:00


    

 

Kragujevac
Biblioteka popullore "Vuk Karadžić"
Dr Zoran Đinđić 10/3,
34000 Kragujevac
034 337 085
web: http://www.nbkg.rs/
orari i punës: e mërkurë – e premte 11:00-13:00